Tipus de dieta vegetariana o alimentació plant based
La alimentació vegetariana o plant based es basa en el consum d’hortalisses, verdura, fruita, llegums i derivats, cereals i grans, tubercles, llavors, fruits secs, olis i greixos vegetals.
La alimentació vegetariana o plant based es basa en el consum d’hortalisses, verdura, fruita, llegums i derivats, cereals i grans, tubercles, llavors, fruits secs, olis i greixos vegetals.
Estem a la portes de la primavera i portem un any de pandèmia. Moltes persones es troben amb l’estat d’ànim molt baix, cansats, tristos, i amb problemes per conciliar el son. Estats que es relacionen amb baixos nivells de serotonina, l’hormona de la felicitat. La serotonina és una hormona i neurotransmissor important per l’estat d’ànim […]
Avui us proposem una nova recepta feta amb tofu, un ingredient de la cuina vegetariana que sovint no se sap molt bé com cuinar. El tofu s’obté a partir de la soia. Té un sabor suau i una textura semblant el formatge fresc. Seria com una quallada de soia i es pot trobar natural o […]
Estàs pensant en millorar la teva alimentació? T’agradaria seguir una dieta més saludable i no saps com començar? Doncs aquí tens tres propòsits d’any nou, t’animo a seguir-los! 1. Sopar abans de les 21h Al nostre país esmorzem en horari europeu i sopem en horari espanyol. Sopar després de les nou del vespre afavoreix a […]
Aquesta any el Nadal serà diferent. Amb tot el que hem viscut aquest any hem après que la salut és el més important. Per això hem de seguir cuidant-nos i gaudir d’unes festes saludables sense agafar aquells quilos de més que tant costen de perdre després. S’estima que els espanyols guanyem una mitja d’entre 3 […]
La soja texturitzada és una bona alternativa a les proteïnes animals que pots incorporar a la teva alimentació tant si segueixes una dieta vegetariana com si vols reduïr el consum de carn i peix.És molt fàcil de cuinar i té un bon aport de proteïna comparada amb altres opcions com per exemple el tofu.Si la […]
L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) recomana reduir el consum de bledes, espinacs i borratja en nens petits amb l’objectiu de disminuir l’exposició a nitrats.Els nitrats són uns compostos que es troben de forma natural en els vegetals, especialment en hortalisses de fulla verda. Per si sols són relativament poc tòxics. No obstant […]
De totes les proteïnes vegetals, el tempeh és segurament la menys coneguda al nostre país. Té un gust diferent del què estem acostumats perquè s’obté per un procés de fermentació. Hi ha tempeh de soia i d’altres llegums com el cigró, i es digereix millor que altres productes com el tofu o el seitan. Com […]
La soja texturitzada és un tipus de proteïna vegetal que es pot menjar com alternativa a la carn picada. Es compra deshidratada i el primer que cal fer abans de cuinar-la és posar-la en remull amb aigua per hidratar-la. Aporta aproximadament el 50% del seu pes en proteïna. Receptes amb soja texturitzada La soja texturitzada […]
L’excés de pes i l’obesitat són un dels principals factors de risc d’infecció per COVID-19 en persones joves (menors de 65 anys). Segons els experts, el 44% dels espanyols s’ha engreixat durant la quarentena degut a la mala alimentació i al sedentarisme. La brioixeria industrial o artesanal, els refrescos, les begudes alcohòliques i els aperitius […]
T’has subscrit al newsletter. Gràcies!
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.
Privacidad y cookies: este sitio utiliza cookies. Al continuar utilizándo este sitio web, acepta super uso.Per obtener más información, incluida la forma de controlar las cookies, consulte aquí: