Nutrició esportiva

L’alimentació és l’entrenament invisible de tot esportista.

La nutrició esportiva consisteix en adaptar l’alimentació a les necessitats de l’esportista. Permet entrenar eficaçment, tenir l’energia necessària per competir, ajuda a rendir millor i afavoreix una bona recuperació.

De la mateixa manera que planifiques els teus entrenaments, planifica la teva alimentació i aprèn com t’has de hidratar i què has de menjar abans, durant i després de fer esport.

Si ho fas bé, la nutrició esportiva pot ajudar-te a millorar l’entrenament i el rendiment, i tenir una bona recuperació.

Si ho fas malament o no li dónes importància, pot afectar als entrenaments i augmentar el risc de lesionar-te.

Anna Paré nutricionista

Anna Paré

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, master en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista a Nutresalut, és professora col·laboradora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona i treballa amb diferents laboratoris i empreses de complements alimentosos.

Contactar

Contactar

* D'acord amb l'article 5 de la LOPD, l'informem que les seves dades quedaran incorporades en un fitxer responsabilitat de NUTRESALUT (Anna Paré Vidal) amb a finalitat de facilitar-li informació dels nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, incloent els electrònics, i agilitzar els serveis i compromisos entre ambdues parts. No està prevista la seva cessió a tercers sense el seu consentiment explícit. L’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades, mitjançant escrit a NUTRESALUT c/ Agricultura 53 1r 3ª, 08208 Sabadell.