Skip to content

Anna Paré Vidal

Dietista-nutricionista i farmacèutica

  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica, col·legiada CoDiNuCat nº 1079
  • Llicenciada en Farmàcia, col·legiada COFB nº 9240.

Missió

Treballo com a dietista-nutricionista en consulta privada de forma presencial i online i com a docent a la Universitat Oberta de Catalunya i al Culinary Institute of Barcelona. Col·laboro amb laboratoris farmacèutics fent formacions i redactant contingut sobre complements alimentosos i hàbits alimentaris saludables.

Crec en l’educació alimentària i en fomentar hàbits de vida saludables no només per a prevenir o tractar malalties sinó també per a tenir un envelliment saludable i una bona salut mental, aconseguir un pes adequat, tenir una bona qualitat de la son, un bon rendiment i sentir-se millor física i anímicament.

Visió

L’alimentació que portem és clau en la prevenció de moltes malalties. De manera que una dieta adequada ha de ser un punt bàsic en la prevenció i el tractament de les mateixes. Dieta terapèutica per sí sola en alguns casos o suport dietètic que juntament amb una medicació contribueix a la curació del pacient en altres.

Per aconseguir i mantenir bons resultats en un programa de pèrdua de pes és necessari canviar l’estil de vida, tenint en compte el que un menja al llarg del dia, com ho menja i quant es mou.

Per aconseguir un bon estat de salut mental és necessari tenir un bon estat de salut intestinal i per gaudir d’un envelliment actiu cal començar per revisar l’alimentació i la nutrició.

Publicacions

  • Alimentació i salut cerebral. Revista TECA de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació, vol. 19 (2020)
  • Ebook Alimentación y deporte, disponible a la Farmateca del Club de la Farmacia
  • Plantas medicinales y fitoterapia aplicada al deporte. ElikaEsport Editorial, febrer 2017.
  • Alimentación funcional y uso en las etapas fértiles de la mujer. Libro Blanco de la Nutrición Infantil en España. Disponible online: http://fen.org.es/qs_publicaciones_ficha.asp?COD=146
  • Plantes amb cafeïna: un valor afegit per a l’esportista? Circular Farmacèutica 2015; vol.73 núm.1.
  • Repercussió de la protecció solar en la síntesi de vitamina D i en el seu estatus nutricional. Circular Farmacèutica 2012; vol.70 núm.1.

Alguns clients

Optica y Audiología Universitaria, NHCO, Laboratoire Optim, Natural Distributions, Natures plus, Pharma Nord, Ordesa, Verofit, Ajuntament de Barcelona, Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, Ajuntament de Matadepera, Prénatal, Genové, Bio-Ener.

 
 
2022_0510_174802_ANNA PARE