Close

Anna Paré Vidal

Dietista nutricionista

  • Grau en Nutrició Humana i Dietètica, col·legiada CoDiNuCat nº 1079
  • Llicenciada en Farmàcia, col·legiada COFB nº 9240.

Missió

Treballo com a dietista-nutricionista en consulta privada i fent formació com xerrades sobre hàbits alimentaris saludables i conferències per a empreses i laboratoris farmacèutics sobre complements alimentosos i productes dietètics.

Crec en l’educació alimentària i en fomentar hàbits de vida saludables no només per a prevenir o tractar malalties sinó també per a tenir un envelliment saludable i una bona salut mental, amb un pes adequat, activitat física i mental, un bon rendiment i sentir-se millor física i anímicament.

Visió

L’alimentació que portem és clau en la prevenció de moltes malalties. De manera que una dieta adequada ha de ser un punt bàsic en el tractament de les mateixes. Dieta terapèutica per sí sola en alguns casos o suport dietètic que juntament amb una medicació contribueix a la curació del pacient en altres.

Per aconseguir i mantenir bons resultats en un programa de pèrdua de pes és necessari canviar l’estil de vida, tenint en compte el que un menja al llarg del dia, com ho menja i quant es mou.

Per aconseguir un bon estat de salut mental és necessari tenir un bon estat de salut intestinal i per gaudir d’un envelliment actiu cal començar per revisar l’alimentació i la nutrició.

Publicacions

  • Ebook Alimentación y deporte, disponible a la Farmateca del Club de la Farmacia
  • Plantas medicinales y fitoterapia aplicada al deporte. ElikaEsport Editorial, febrer 2017.
  • Alimentación funcional y uso en las etapas fértiles de la mujer. Libro Blanco de la Nutrición Infantil en España. Disponible online: http://fen.org.es/qs_publicaciones_ficha.asp?COD=146
  • Plantes amb cafeïna: un valor afegit per a l’esportista? Circular Farmacèutica 2015; vol.73 núm.1.
  • Repercussió de la protecció solar en la síntesi de vitamina D i en el seu estatus nutricional. Circular Farmacèutica 2012; vol.70 núm.1.

Alguns clients

Laboratoris farmacèutics Optim-Curcuma, Pharma Nord i Ordesa, Verofit, Ajuntament de Barcelona, Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, Ajuntament de Matadepera, Prénatal, Genové, Bio-Ener.

 
 
Anna Pare - 2