Dietoteràpia

L’alimentació com a tractament

Canviar els hàbits alimentaris és necessari davant de qualsevol malaltia relacionada amb l’alimentació. Si no saps com fer-ho, puc ajudar-te! 

Tens el colesterol elevat o els triglicèrids? Pateixes diabetes, obesitat, hipertensió arterial, restrenyiment?

T’han diagnosticat alguna malaltia inflamatòria intestinal com la colitis ulcerosa, la malaltia de Crohn o l’intestí irritable?  L’alimentació és clau en el control d’aquestes patologies.

Truca’m al 629 363 674 o escriu un correu a info@nutresalut.cat si necessites un tractament dietètic per tractar o contribuïr a l’evolució de la teva malaltia.

Anna Paré nutricionista

Anna Paré

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, master en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista a Nutresalut, és professora col·laboradora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona i treballa amb diferents laboratoris i empreses de complements alimentosos.

Contactar

Contactar

* D'acord amb l'article 5 de la LOPD, l'informem que les seves dades quedaran incorporades en un fitxer responsabilitat de NUTRESALUT (Anna Paré Vidal) amb a finalitat de facilitar-li informació dels nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, incloent els electrònics, i agilitzar els serveis i compromisos entre ambdues parts. No està prevista la seva cessió a tercers sense el seu consentiment explícit. L’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades, mitjançant escrit a NUTRESALUT c/ Agricultura 53 1r 3ª, 08208 Sabadell.