La cuina de la memòria
Després de molts mesos de feina, ha arribat la publicació del meu llibre La cuina de la memòria, el llibre on trobareu aliments i receptes per cuidar el cervell escrit a quatre mans amb el cuiner Pep Nogué.
De la mateixa manera que l’alimentació és important per prevenir les malalties cardiovasculars, la diabetis o el càncer, també ho és per la salut cerebral!
Cada vegada vivim més anys i les malalties relacionades amb l’edat són més prevalents. S’estima que una de cada 10 persones més grans de 65 anys pateix algun tipus de demència, i el 75% dels casos són malaltia d’Alzheimer.
Quelcom tan rutinari que fem cada dia, com és menjar, és una gran eina per cuidar la nostra salut general i també del nostre cervell. És important conèixer els nutrients més neurosaludables i en quins aliments es troben per ajudar a tenir una bona memòria i prevenir el deteriorament cognitiu relacionat amb l’edat.
En aquest llibre parlem d’alimentació i nutrició, la relació entre la microbiota amb l’intestí i el cervell, i de cuina saludable amb receptes per promoure una bona salut cerebral.
Presentació del llibre La cuina de la memòria
Us esperem a les presentacions del llibre:
- Llibreria Jaimes de Barcelona, dimecres 20 de setembre a les 19 h
- La llar del llibre de Sabadell, dijous 5 d’octubre a les 19 h
Ens encantaria que ens acompanyéssiu!