La cuina de la memòria
Després de molts mesos de feina, ha arribat la publicació del meu llibre La cuina de la memòria, el llibre on trobareu aliments i receptes per cuidar el cervell escrit a quatre mans amb el cuiner Pep Nogué.
De la mateixa manera que l’alimentació és important per prevenir les malalties cardiovasculars, la diabetis o el càncer, també ho és per la salut cerebral!
Cada vegada vivim més anys i les malalties relacionades amb l’edat són més prevalents. S’estima que una de cada 10 persones més grans de 65 anys pateix algun tipus de demència, i el 75% dels casos són malaltia d’Alzheimer.
Quelcom tan rutinari que fem cada dia, com és menjar, és una gran eina per cuidar la nostra salut general i també del nostre cervell. És important conèixer els nutrients més neurosaludables i els aliments per cuidar el cervell, per ajudar a tenir una bona memòria i prevenir el deteriorament cognitiu relacionat amb l’edat.
En aquest llibre parlem d’alimentació i nutrició, la relació entre la microbiota amb l’intestí i el cervell, i de cuina saludable amb receptes per promoure una bona salut cerebral. Amb La cuina de la memòria descobrireu els millors aliments per cuidar el cervell!
Presentació del llibre La cuina de la memòria
Us esperem a les presentacions del llibre:
- Llibreria Jaimes de Barcelona, dimecres 20 de setembre a les 19 h
- La llar del llibre de Sabadell, dijous 5 d’octubre a les 19 h
Ens encantaria que ens acompanyéssiu!