Control de pes

Sabies que una de cada dues persones a Espanya té excés de pes?

Parlem de sobrepes i obesitat quan hi ha un excés de greix al cos i com a conseqüència un augment de pes.

Tenir sobrepes o obesitat no només és un problema estètic, sinó que és un factor de risc per tenir males digestions, reflux, hipertensió, diabetes, colesterol alt, que et facin mal els genolls, que ronquis a la nit i també per alguns tipus de càncer (endometri, mama, ovaris, pròstata, fetge, vesícula biliar, colon).

Per això quan perds pes, a expenses de perdre greix, guanyes salut!

A partir del IMC (Índex de Massa Corporal) pots saber si estàs en un pes correcte per la teva alçada o necessites perdre alguns quilos. La OMS defineix el sobrepes com un IMC > 25 i l’obesitat com un IMC > 30.

Calcula tu IMC

Tens excés de pes? Truca’m al 629 363 674 o escriu-me a través del formulari de contacte i t’ajudaré a millorar els teus hàbits alimentaris per perdre pes i guanyar salut!

Anna Paré nutricionista

Anna Paré

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, master en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista a Nutresalut, és professora col·laboradora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona i treballa amb diferents laboratoris i empreses de complements alimentosos.

Contactar

Contactar