No som el què mengem sinó el què absorbim

Més enllà d’una alimentació saludable

Alguna vegada has pensat que algun aliment dels que menges habitualment i que consideres que és un aliment bo per a la teva salut, en realitat podria no ser-ho?
Si la resposta és sí, segurament tindràs símptomes com els que descric a continuació.

Si la resposta és no, et recomano que escoltis al teu cos …

  • Tens digestions pesades, acidesa o reflux?
  • Pateixes sovint de restrenyiment o diarrea?
  • Et costa perdre pes malgrat seguir hàbits dietètics correctes?
  • ¿Com et sents anímicament?
  • Tens mal de cap? Migranyes?
  • Pateixes dolors musculars o articulars, contractures o bé un cansament intens des que et despertes al matí?
  • T’han diagnosticat colon irritable, fatiga crònica o fibromiàlgia?

És difícil que un mateix pugui saber quin aliment pot perjudicar-te perquè els símptomes poden aparèixer des d’unes hores fins a 2 o 3 dies després d’haver-lo menjat. De manera que per saber si tens intoleràncies alimentàries cal fer una analítica.