Skip to content

Analítiques

No som el què mengem sinó el què absorbim

Alguna vegada has pensat que algun aliment dels que menges habitualment i que consideres que és un aliment bo per a la teva salut, en realitat podria no ser-ho?

Si la resposta és sí, segurament tindràs símptomes com els que descric a continuació. Si la resposta és no, et recomano que escoltis al teu cos …

  • Tens digestions pesades, gasos o reflux?
  • Pateixes de restrenyiment o diarrea?
  • Et costa perdre pes malgrat seguir hàbits dietètics correctes?
  • Tens infeccions de repetició?
  • Pateixes mal de cap? Migranyes?
  • Pateixes dolors musculars o articulars, contractures o bé un cansament intens des que et despertes al matí?
  • T’han diagnosticat colon irritable, fatiga crònica o fibromiàlgia?

Són molts els símptomes que poden estar relacionats amb un desequilibri de la microbiota intestinal o una permeabilitat intestinal alterada. Millorar la salut intestinal és un pilar bàsic per millorar la teva salut general.

Microbiota intestinal: TestUrGut

TestUrGut és un test no invasiu que permet conèixer la teva microbiota intestinal i rebre un assessorament personalitzat sobre alimentació i nutrició per millorar la teva salut.

Està adreçat a persones que tinguin alteracions intestinals i pateixin desequilibri de la microbiota, un factor que pot ser desencadenant tant de problemes digestius com estar relacionat amb alteracions de la pell, del sistema immunitari, intoleràncies alimentàries, malalties inflamatòries intestinals o intestí irritable.

A través d’una anàlisi de femta es determinen diferents marcadors bacterians que permeten conèixer l’estat de la microbiota intestinal i veure si hi ha disbiosi i permeabilitat intestinal alterada.

Amb l’informe emès per Goodgut, t’assessoraré de quins canvis cal fer en la teva alimentació i estil de vida per millorar el teu intestí i estat de salut general.

TestUrGut compta amb la certificació de qualitat ISO 13485 i la llicència de producte de diagnòstic in vitro atorgada per la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS). Pots comprar-lo presencialment a la consulta de Nutresalut o bé online a www.testugut.com

Colon irritable

La síndrome d’intestí irritable és una malaltia crònica intestinal que cursa amb dolor abdominal associat a diarrees i/o restrenyiment. Afecta el 15% de la població i és més freqüent en dones.

RAID-Dx és el primer test no invasiu pel diagnòstic de la síndrome de l’intestí irritable. De forma ràpida, segura i fiable permet conèixer mitjançant una mostra de femta si el teu malestar intestinal pot tractar-se d’un colon irritable.

Va adreçat a persones amb dolor i malestar abdominal, restrenyiment crònic i/o intermitent, diarrea crònica i/o intermitent, i alternança de diarrea i restrenyiment.

RAID-Dx compte amb la certificació ISO 13485 com a producte de diagnòstic.

Pots comprar-lo a la consulta de Nutresalut o bé en línia a www.goodgut.eu.

Càndides i paràsits

El nostre intestí està colonitzat per més de 1000 espècies diferents de bacteris que viuen en equilibri juntament amb virus, fongs i llevats. Per culpa de causes relacionades amb la dieta, algunes malalties, medicaments, substàncies tòxiques, infeccions, aquest equilibri es veu alterat i es produeix el que es coneix com a disbiosis intestinal, acompanyada molt sovint per un sobre creixement de càndides.

Com puc saber si tinc càndides intestinals?

Amb una analítica de femtes es pot saber com està funcionant l’intestí, si hi ha càndides i què passa amb aquest equilibri, que quan es perd pot manifestar-se sobretot amb malalties inflamatòries i relacionades amb el sistema immunològic.

En quins casos és necessari fer una analítica de femtes?

Aquesta analítica està recomanada en cas de càndides, infeccions repetides, després de tractaments amb antibiòtics, intestí irritable, malaltia de Crohn, colitis ulcerosa i altres malalties inflamatòries. També la recomano en persones amb malaltia celíaca, intolerancia a la lactosa i fructosa.

I com es fa aquesta analítica?

Amb el test Kyberkompakt. És molt senzill, et facilito un kit perquè puguis recollir una mostra de femta i enviar-la a l’Institut de Microecologia.

Aquest test permet diagnosticar si tens un problema de candidiasis o un desequilibri en la microbiota intestinal, i a partir dels resultats veurem quin és el tractament més adequat per a tu.

Si vols més informació, escriu-me en el formulari de contacte!