Anna Paré

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, master en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista a Nutresalut, és professora col·laboradora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona i treballa amb diferents laboratoris i empreses de complements alimentosos.

2 Comments

 1. Avatar Rubina
  14 març, 2019 @ 4:32 pm

  Hola Anna, en dic Rubina tinc 57 anys. …Últimament tinc molta ansiedad i tinc que mentja dolços. ..Aixo fa que me dispari el pes. Jo mentjo correctament (cree )….Que puc fer per no tindre aquesta sençacio de dolç. …Gràcies.

  Reply

  • Anna Paré Anna Paré
   19 març, 2019 @ 7:24 pm

   Hola Rubina,

   possiblement la teva ansietat per menjar aliments dolços vingui d’un desequilibri de la microbiota intestinal i un dèficit de serotonina. Caldria conèixer millor el teu cas per poder-te aconsellar millor, segurament hauries de millorar la teva salut intestinal.

   Salut,

   Anna Paré

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.