Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

4 Comments

  1. Rubina
    14 març, 2019 @ 4:32 pm

    Hola Anna, en dic Rubina tinc 57 anys. …Últimament tinc molta ansiedad i tinc que mentja dolços. ..Aixo fa que me dispari el pes. Jo mentjo correctament (cree )….Que puc fer per no tindre aquesta sençacio de dolç. …Gràcies.

    Reply

    • Anna Paré
      19 març, 2019 @ 7:24 pm

      Hola Rubina,

      possiblement la teva ansietat per menjar aliments dolços vingui d’un desequilibri de la microbiota intestinal i un dèficit de serotonina. Caldria conèixer millor el teu cas per poder-te aconsellar millor, segurament hauries de millorar la teva salut intestinal.

      Salut,

      Anna Paré

      Reply

  2. Cristina
    7 gener, 2022 @ 1:57 pm

    Hola Anna,
    Es pot barrejar el shitake amb bolets del pais (trompeta negre, moixernons, …) per fer un risoto de bolets?
    Gracies.

    Reply

    • Anna Paré
      7 gener, 2022 @ 3:42 pm

      Si Cristina, i tant!

      Tingues en compte que el shitake és bastant gustós i no cal posar-ne molt.

      Si fas un brou de verdures, també n’hi pots posar que queda molt bo.

      Salut!

      Anna

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.