Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

4 Comments

 1. Rubina
  14 març, 2019 @ 4:32 pm

  Hola Anna, en dic Rubina tinc 57 anys. …Últimament tinc molta ansiedad i tinc que mentja dolços. ..Aixo fa que me dispari el pes. Jo mentjo correctament (cree )….Que puc fer per no tindre aquesta sençacio de dolç. …Gràcies.

  Reply

  • Anna Paré
   19 març, 2019 @ 7:24 pm

   Hola Rubina,

   possiblement la teva ansietat per menjar aliments dolços vingui d’un desequilibri de la microbiota intestinal i un dèficit de serotonina. Caldria conèixer millor el teu cas per poder-te aconsellar millor, segurament hauries de millorar la teva salut intestinal.

   Salut,

   Anna Paré

   Reply

 2. Cristina
  7 gener, 2022 @ 1:57 pm

  Hola Anna,
  Es pot barrejar el shitake amb bolets del pais (trompeta negre, moixernons, …) per fer un risoto de bolets?
  Gracies.

  Reply

  • Anna Paré
   7 gener, 2022 @ 3:42 pm

   Si Cristina, i tant!

   Tingues en compte que el shitake és bastant gustós i no cal posar-ne molt.

   Si fas un brou de verdures, també n’hi pots posar que queda molt bo.

   Salut!

   Anna

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.