Anna Paré

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, master en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista a Nutresalut, és professora col·laboradora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona i treballa amb diferents laboratoris i empreses de complements alimentosos.

2 Comments

  1. Avatar Consell Palau Obiols
    23 maig, 2020 @ 4:51 pm

    jo també la faig servir……per rostir…..i sofregits…………..com feia l’avia……

    Reply

    • Anna Paré Anna Paré
      25 maig, 2020 @ 7:13 am

      Tens raó! Les nostres àvies tenien més costum de fer servir herbes aromàtiques i espècies per a cuinar, hauriem de recuperar-ho!

      Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.