Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

2 Comments

  1. Cristina
    18 octubre, 2020 @ 9:42 am

    Jo acostumo a fer granola sempre per l’esmorzar. Ho faig amb civada sense gluten, però em preocupa no haver posat en remull els flocs de civada. Crec q la recepta no és del tot saludable. Què en penses?
    Merci

    Reply

    • Anna Paré
      19 octubre, 2020 @ 8:35 am

      Hola Cristina,

      és molt saludable fer granola per esmorzar, sobretot si la fas a casa perquè així esculls els ingredients que vols posar-hi.

      No hi ha problema per no posar els flocs en remull si la cous després al forn. De fet, jo ho barrejo tot en sec i després ho poso al forn.

      Si no la poses al forn, aleshores sí que t’aconsello de coure els flocs o bé deixar-los en remull. En faràs millor la digestió!

      Salut i gràcies per llegir-me!!!

      Anna

      Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.