Close
Skip to content

Anna Paré

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i Llicenciada en Farmàcia. Actualment Treballa com a dietista-nutricionista a Nutresalut, és professora Col·laboradora a la UOC i a l'Culinary Institute of Barcelona i Treballa amb different laboratoris i empreses de complements alimentosos.

2 Comments

 1. AvatarImma
  20 octubre, 2017 @ 6:39 pm

  Què ens pots explicar de la tagatosa?.

  Reply

  • Anna ParéAnna Paré
   3 novembre, 2017 @ 3:53 pm

   Hola Imma,

   la tagatosa és una substància que s’obté per fermentació de la galactosa, que alhora prové de la descomposició de la lactosa (el sucre de la llet). Una cullerada de tagatosa equival a dues de sucre, no provoca càries i té menys calories que el sucre, concretament 1,5 kcal/gram.

   Espero que et sigui útil!

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.