Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

2 Comments

 1. Imma
  20 octubre, 2017 @ 6:39 pm

  Què ens pots explicar de la tagatosa?.

  Reply

  • Anna Paré
   3 novembre, 2017 @ 3:53 pm

   Hola Imma,

   la tagatosa és una substància que s’obté per fermentació de la galactosa, que alhora prové de la descomposició de la lactosa (el sucre de la llet). Una cullerada de tagatosa equival a dues de sucre, no provoca càries i té menys calories que el sucre, concretament 1,5 kcal/gram.

   Espero que et sigui útil!

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.