Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

2 Comments

  1. Imma
    20 octubre, 2017 @ 6:39 pm

    Què ens pots explicar de la tagatosa?.

    Reply

    • Anna Paré
      3 novembre, 2017 @ 3:53 pm

      Hola Imma,

      la tagatosa és una substància que s’obté per fermentació de la galactosa, que alhora prové de la descomposició de la lactosa (el sucre de la llet). Una cullerada de tagatosa equival a dues de sucre, no provoca càries i té menys calories que el sucre, concretament 1,5 kcal/gram.

      Espero que et sigui útil!

      Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Nutresalut
Resum de la privadesa

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.