Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

2 Comments

 1. Margarita Bordas sant
  28 juliol, 2021 @ 9:27 am

  Mol be m’agradaria alguna dieta per la tension variable el cafe? El ting k deixat en prenc 3 al dia

  Reply

  • Anna Paré
   15 octubre, 2021 @ 8:18 am

   El cafè també pot fer pujar la pressió arterial, comença a reduir-ne el seu consum Margarita. El pots prendre descafeinat o substituir per un cafè de cereals o de bambú, o bé per infusions sense teïna.

   salut!

   Anna

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.