Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

2 Comments

 1. Margarita Bordas sant
  28 juliol, 2021 @ 9:27 am

  Mol be m’agradaria alguna dieta per la tension variable el cafe? El ting k deixat en prenc 3 al dia

  Reply

  • Anna Paré
   15 octubre, 2021 @ 8:18 am

   El cafè també pot fer pujar la pressió arterial, comença a reduir-ne el seu consum Margarita. El pots prendre descafeinat o substituir per un cafè de cereals o de bambú, o bé per infusions sense teïna.

   salut!

   Anna

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.