La importància d’una bona salut intestinal

Conferència a l’Aula d’Extensió Universitària d’Horta

A l’intestí té lloc la part final de la digestió dels aliments i la seva absorció, però també és on viuen milions de bacteries i altres microorganismes que exerceixen una gran influència en el nostre estat de salut, fins i tot en el nostre estat d’ànim.

Es coneix que a l’intestí es desenvolupa el nostre sistema inmunitari i també que a l’intestí hi ha la segona concentració de neurones més important després del cervell, per això se l’anomena segon cervell.

Així que aconseguir una bona salut intestinal és fonamental per a la nostra salut i per afavorir aquest benestar intestinal, l’alimentació és un factor clau.

DIA: 16 de març de 2016

LLOC: Aula d’Extensió Universitària d’Horta. Centre Cívic Matas i Ramis, c/Feliu i Codina 20, Barcelona

HORA: 17:30h