Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

2 Comments

 1. Imma SANTJUST
  1 setembre, 2021 @ 10:44 am

  És important afegir que la llet més rica en lactosa és la de vaca. Les de cabra i ovella no en porten tanta. També cal dir que el quefir, a més de convertir la lactosa de la llet en àcid làctic i hidrolitzar la lactosa restant, aporta lactasa, que ajudaria a digerir la lactosa provinent d’altres fonts.

  L’al·lèrgia a la llet de vaca la produeix la betacaseïna A1, proteïna que es troba en la majoria de races de vaques modificades genèticament perquè produeixin més volum de llet. Les cabres i ovelles tenen en la seva llet la proteïna betacaseïna A2, que no és alergògena.

  Reply

  • Anna Paré
   15 octubre, 2021 @ 8:16 am

   Moltes gràcies Imma per la teva aportació!

   Salut!

   Anna

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.