Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

2 Comments

 1. Imma SANTJUST
  1 setembre, 2021 @ 10:44 am

  És important afegir que la llet més rica en lactosa és la de vaca. Les de cabra i ovella no en porten tanta. També cal dir que el quefir, a més de convertir la lactosa de la llet en àcid làctic i hidrolitzar la lactosa restant, aporta lactasa, que ajudaria a digerir la lactosa provinent d’altres fonts.

  L’al·lèrgia a la llet de vaca la produeix la betacaseïna A1, proteïna que es troba en la majoria de races de vaques modificades genèticament perquè produeixin més volum de llet. Les cabres i ovelles tenen en la seva llet la proteïna betacaseïna A2, que no és alergògena.

  Reply

  • Anna Paré
   15 octubre, 2021 @ 8:16 am

   Moltes gràcies Imma per la teva aportació!

   Salut!

   Anna

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.