Menu
Nutresalut
  • Anna Paré
  • Serveis
    • Formació
    • Legislació alimentària
    • Comunicació científica
  • Consulta privada
    • Alimentació vegetariana
    • Analítiques
    • Control de pes
    • Dietoterapia
    • Nutrició esportiva
  • Equip
  • Blog
  • Contacte
  • Reservar cita
  • Català
    • Español
Close Menu
Depurar l’organisme
11 gener, 2011

Depurar l’organisme

Després de tots els àpats que hem fet durant aquestes festes, és hora de depurar l’organisme i eliminar les toxines acumulades aquests dies. Els dos òrgans del nostre cos encarregats de netejar són el fetge i el ronyó. I cal ajudar-los a funcionar millor amb la nostra alimentació perquè puguin eliminar els excessos de greix […]

Aceitera y frasca.
7 gener, 2011

La dieta mediterrània, Patrimoni de la Humanitat

El passat mes de novembre la Unesco va incloure la dieta mediterrània a la Llista de Béns Patrimoni de la Humanitat. La candidatura va estar presentada per Espanya, Grecia, Itàlia i Marroc, quatre països units per el Mare Nostrum que comparteixen també els ingredients principals dels seus receptaris. Cultures gastronòmiques que giren al voltant del […]

Happy mother with a baby lying on a white bed
23 octubre, 2010

Alimentació de la mare durant l’alletament

Durant la lactància la mare necessita molta energia per produïr la llet, encara més que en l’embaràs, les necessitats energètiques augmenten unes 500 Kcal/dia, també les necessitats de proteïna, vitamina A, totes les vitamines hidrosolubles, el calci, per això és molt important seguir una dieta equilibrada i saludable. Pasta i arròs La pasta, l’arròs i […]

nena menjant iogurt
15 octubre, 2010

Introducció de l’alimentació complementària

Entre els 4 i 6 mesos d’edat es pot començar a introduïr altres aliments diferents de la llet, és l’anomenat beikost o alimentació complementària. Cal fer-ho sempre de forma progressiva, amb una textura ben triturada al començament i sense afegir mel, sucre ni sal. Hi ha pediatres que prefereixen començar pel puré de fruita i […]

bàscula fruites
1 octubre, 2010

Distribució del greix corporal

L’obesitat és una malaltia crònica que es caracteritza per un augment de la massa grassa i en consequència un augment de pes corporal. No és tan sols un problema estètic sinó que l’obesitat és una malaltia que alhora predisposa a patir altres malalties com diabetis, hipertensió arterial, malalties cardiovasculars, insuficiència venosa en les extremitats, hiperuricèmia […]

Cuina fàcil al microones amb Tupperware
22 setembre, 2010

Cuina fàcil al microones amb Tupperware

Amb la línia Microplús de Tupperware pots cuinar al microones de forma ràpida i segura, estalviant temps i energia. Els aliments es couen tapats, aprofitant tot el seu propi suc i conservant les sals minerals. Això fa que es puguin coure les verdures sense afegir sal i no quedin insípides. Proveu de coure uns espàrrecs […]

dieta platans
22 setembre, 2010

Dieta hipocalòrica durant l’embaràs

Segons els resultats del Pla d’Educació Nutricional PLENUFAR IV que es van presentar de forma preliminar en les Jornades Nacionals d’Alimentació de Sevilla el passat mes de maig, el 10% de les mares fa dieta hipocalòrica durant l’embaràs. Concretament s’ha vist que un 9,8% de dones segueix una dieta hipocalòrica en època pre-concepcional, un 9,8% […]

Dia Nacional de la Nutrició 2010
15 setembre, 2010

Dia Nacional de la Nutrició 2010

Amb l’objectiu de promoure una alimentació saludable i ajudar als consumidors a fer una millor seleció dels aliments processats i envasats, la Federación Española de Sociedades de Nutrición, Alimentación y Dietética ha escollit l’etiquetatge nutricional com a tema del Dia Nacional de la Nutrició 2010.   Cada vegada trobem més aliments processats i envasats i […]

mares fumadores
15 setembre, 2010

Riscos de fumar durant l’embaràs i la lactància

El Pla d’Educació Nutricional PLENUFAR IV que han dut a terme els farmacèutics adreçat a mares en situació preconcepcional, embarassades i lactants ha permès conèixer l’estat nutricional d’aquestes dones i obtenir dades sobre els seus hàbits i estil de vida. En l’hàbit tabàquic sorprèn trobar que un 20% de les dones fumen abans de quedar […]

Beautiful pregnant woman
13 setembre, 2010

L’alimentació de la mare durant l’embaràs

L’alimentació durant l’embaràs és molt important perquè condiciona la salut tant de la mare i com del seu futur nadó, no només en aquest període sinó també en futurs etapes de la vida. És bo planificar l’embaràs i començar a cuidar l’alimentació mesos abans per tenir un bon estat nutricional en el moment de la […]

«‹1718192021›
Anna Paré Vidal

Categories

  • Actualitat
  • Alimentació infantil
  • Alimentació vegetariana
  • Cuina saludable
  • Embarassades
  • Esdeveniments
  • Nutrició esportiva
  • Salut
  • Salut intestinal
  • Salut mental
  • Sobrepes i obesitat

Etiquetes

alimentacióAlimentació infantilantioxidantcolesterolcàncerdiabetisdieta mediterràniadigestióembaràsesportesportistafibraformaciófruits secsgastronomiahidratacióhipertensióllegumslletllibremicrobiota intestinalnadalnutrició esportivaObesitatpeix blauprebiòticprobiòticproteïnaproteïnesreceptasalsalut intestinalsalut mentalsant jordisense glutensistema inmunitarisobrepèssodisucreveganavegetalvegetalsvegetariàvegàverdura
Privadesa i cookies: aquest lloc utilitza cookies. En continuar utilitzant aquest lloc web, accepteu el seu ús.
Per obtenir més informació, inclosa la forma de controlar les cookies, vegeu aquí:Política de cookies

Nutresalut

  • Anna Paré
  • Equip
  • Avís legal i poítica privacitat
  • Política de cookies
  • Contacte

Entrades recents

  • Nous propósits nutresalut3 propòsits d’any nou
  • Mesa navidad7 trucs per gaudir del Nadal sense guanyar pes
  • Recepta soja texturitzada nutresalutTimbal de patata amb soja texturitzada

Col·laboradors:


Reservar cita

ANNA PARÉ VIDAL – Doctoralia.es