Skip to content

Equip

Anna Paré

Llicenciada en Farmàcia per la UB, graduada en Nutrició Humana i Dietètica per la UAX, Màster en Nutrició i Alimentació per la UB, Postgrau en Nutrició, Dietètica i Dietoterapia per la UNav i certificat en Nutrició Esportiva per la UB.
Actualment l’Anna treballa en consulta privada com a dietista-nutricionista, és professora col·laboradora del Master Alimentació en Exercici Físic i Esport de la UOC, és professora del Postgrau Xef Especialista en Integrative Healthy Cooking del Culinary Institute of Barcelona i és gerent de Nutresalut, on desenvolupa activitats de formació sobre alimentació, nutrició i complements alimentosos com xerrades, cursos, conferències i jornades per a empreses, laboratoris farmacèutics i universitats.

Esther Barnés

Llicenciada en Farmàcia, Màster en Nutrició i Alimentació per la UB i Postgrau en Informació i Comunicació en Social Media Content Curation and Community Management per la UOC.

L’Esther ha desenvolupat la seva carrera professional com a project manager en projectes de comunicació mèdica dins del sector de la salut i actualment treballa com a redactora científica. És professora col·laboradora del Postgrau en Suplementos, ayudas ergonutricionales y farmacología en deporte del IINSS. És membre actiu de la Vocalia d’Alimentació i Nutrició del COFB on juntament amb la Mar Blanco, l’Anna Paré i altres companyes farmacèutiques han creat el grup de treball Complements alimentosos en esport.

Mar Blanco

Llicenciada en Farmàcia i en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la UB, Màster en Dietètica i Dietoterapia per la UV i Postgrau en Interaccions Fàrmac-Aliment per IL3.

La Mar treballa com a consultora alimentària tècnica-legal en complements alimentosos i aliments, és professora col·laboradora del Màster Universitari El Futur de l’Alimentació de la UOC, professora col·laboradora del Postgrau en Suplementos, ayudas ergonutricionales y farmacología en deporte del IINSS i membre actiu de la Vocalia d’Alimentació i Nutrició del COFB. És co-autora de la Guía de Buenas Prácticas de Fabricación y Distribución de los Complementos Alimenticios (AFINUR).