intolerancia-alimentos

Intoleràncies alimentàries

A diferència d’una al.lèrgia, una intolerància alimentària és una reacció adversa de l’organisme en front a un aliment que no es manifesta de forma immediata sinó retardada. Es coneix també com al·lèrgia alimentària tipus III, és totalment individual i pot manifestar-se de diferent manera.

Quins són els símptomes més freqüents?

Acostumen a ser molesties gastrointestinals com gasos, digestions pesades, estrenyiment o diarrea, mal alè, acidesa, reflux, sensació de plenitut hores després d’haver menjat, però també pot manifestar-se amb mals de cap, rinitis o problemes dermatològics com la dermatitis atòpica o la psoriasis.

Com puc saber quins aliments em perjudiquen?

Amb el test ImuPro, una analítica en sang que diagnostica intoleràncies alimentàries o al·lèrgies retardades a 100, 200 o 300 aliments i aditius.

Un cop tinc els resultat, què haig de fer?

Et dissenyo una dieta terapèutica personalitzada retirant els aliments als que ets intolerant. Al mateix temps et recomano un tractament complementari per corregir les causes de la teva intolerància a nivell intestinal.

Com puc fer el test ImuPro?

 Només has de demanar hora trucant al 629 363 674 i programem la teva visita. Podràs fer l’extracció de sang en un centre col·laborador i al cap d’uns dies ja sabràs com millorar la teva qualitat de vida!

Si vols més informació, no dubtis a escriure’m a info@nutresalut.cat.

Contactar

Contactar