Close
Skip to content

TestUrGut és un test no invasiu que permet conèixer la teva microbiota intestinal i rebre un assessorament personalitzat sobre alimentació i nutrició per millorar la teva salut.

Està adreçat a persones que tinguin alteracions intestinals i pateixin desequilibri de la microbiota, un factor que pot ser desencadenant tant de problemes digestius com estar relacionat amb alteracions de la pell, del sistema immunitari, intoleràncies alimentàries, malalties inflamatòries intestinals o intestí irritable.

A través d’una anàlisi de femta es determinen diferents marcadors bacterians que permeten conèixer l’estat de la microbiota intestinal i veure si hi ha disbiosi i permeabilitat intestinal alterada.

Amb l’informe emès per Goodgut, t’assessoraré de quins canvis cal fer en la teva alimentació i estil de vida per millorar el teu intestí i estat de salut general.

TestUrGut compta amb la certificació de qualitat ISO 13485 i la llicència de producte de diagnòstic in vitro atorgada per la Agencia Española de Medicamentos y Productos Sanitarios (AEMPS). Pots comprar-lo presencialment a la consulta de Nutresalut o bé online a www.testugut.com