Alimentació

Etapes de la vida

Creus que t’alimentes bé? O penses que podries millorar la teva alimentació per rendir millor, guanyar salut i benestar?

Ja ho deia Hipócrates fa més de 2000 anys que som el què mengem, i és que una bona alimentació juga un paper clar en el nostre estat de salut i fa que ens trobem més be, que tinguem més energia, que no ens refredem, i ens protegeix de moltes malalties.

Però a vegades no és fàcil alimentar-se bé i sovint l’entorn que tenim no ens hi ajuda. L’estil de vida actual condiciona el què mengem, com i quan ho mengem, i els nutrients que rebem dels aliments que prenem cada dia.

Si creus que et falta informació o que ja en tens molta però no sap com aplicar-la al teu dia a dia, truca’m al 629 363 674 i en parlem. Et puc ajudar a millorar la teva alimentació i la dels familiars segons cada edat i circumstància fisiològica de cada moment.

  • Planificant l’embaràs
  • Embaràs, lactància i post-part
  • Alimentació infantil i en adolescents
  • Alimentació en adults
  • Quan arriba la menopausa
  • Alimentació en les persones grans
Anna Paré nutricionista

Anna Paré

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, master en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista a Nutresalut, és professora col·laboradora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona i treballa amb diferents laboratoris i empreses de complements alimentosos.

Contactar

Contactar

* D'acord amb l'article 5 de la LOPD, l'informem que les seves dades quedaran incorporades en un fitxer responsabilitat de NUTRESALUT (Anna Paré Vidal) amb a finalitat de facilitar-li informació dels nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, incloent els electrònics, i agilitzar els serveis i compromisos entre ambdues parts. No està prevista la seva cessió a tercers sense el seu consentiment explícit. L’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades, mitjançant escrit a NUTRESALUT c/ Agricultura 53 1r 3ª, 08208 Sabadell.