digestivo

Càndides intestinals

El nostre intestí està colonitzat per més de 1000 espècies diferents de bacteries que viuen en equilibri juntament amb virus, fongs i llevats. Degut a causes relacionades amb la dieta, algunes malalties,  medicaments, substàncies tòxiques, infeccions, aquest equilibri es veu alterat i es produeix el que es coneix com a disbiosis intestinal, acompanyada molt sovint per un sobrecreixement de càndides.

Amb una analítica de femtes es pot saber com està funcionant l’intestí, si hi ha càndides i què passa amb aquest equilibri, que quan es perd pot manifestar-se sobretot amb malalties inflamatòries i relacionades amb el sistema immunològic.

En quins casos és precís fer una analítica de femtes?

Aquesta analítica està recomanada en cas de càndides, infeccions repetides, després de tractaments amb antibiòtics, intestí irritable, malaltia de Crohn, colitis ulcerosa i altres malalties inflamatòries. També la recomano en persones amb malaltia celíaca, intolerancia a la lactosa i fructosa.

I com es fa aquesta analítica?

Amb el test Kyberkompakt. És molt senzill, et facilito un kit per a que puguis recollir una mostra de femta i enviar-la al Institut de Microecología.

Aquest test permet diagnosticar si tens un problema de candidiasis o un desequilibri en la microbiota intestinal, i a partir dels resultats veurem quin és el tractament més adequat per a tu.

Si vols més informació, no dubtis en trucar-me al 629 363 674 o escriure’m a info@nutresalut.cat.

Contactar

Contactar

* D'acord amb l'article 5 de la LOPD, l'informem que les seves dades quedaran incorporades en un fitxer responsabilitat de NUTRESALUT (Anna Paré Vidal) amb a finalitat de facilitar-li informació dels nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, incloent els electrònics, i agilitzar els serveis i compromisos entre ambdues parts. No està prevista la seva cessió a tercers sense el seu consentiment explícit. L’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades, mitjançant escrit a NUTRESALUT c/ Agricultura 53 1r 3ª, 08208 Sabadell.