Neurones a la carta, receptes per un cervell saludable
Comença Neurones a la carta: receptes per a un cervell saludable!
Es tracta d’un projecte que neix entre la Barcelona Brain Health Iniciative – BBHI de l’Institut Guttmann, el xef Pep Nogué i jo mateixa per explicar aliments saludables pel cervell i receptes senzilles per a cuinar-los.
Cada setmana es publica una nova video-recepta elaborada pel xef i director gastronòmic del Culinary Institute of Barcelona, Pep Nogué, i un nou video on explico les propietats de cada categoria d’aliments pel cervell. Volem que tothom pugui aprendre a triar els millors aliments per la salut cerebral i tenir receptes fàcils per cuinar-los.
Agraïm el suport de la Federació Catalana DOP-IGP, que ha fet possible que aquest projecte es dugués a terme. És una satisfacció poder arribar a quantes més persones millor amb la voluntat de retardar el deteriorament cognitiu i les demències com l’Alzheimer.
Aquí teniu el primer del videos sobre com contribueix el peix blau a una bona salut cerebral! I si voleu més informació de com cuidar el cervell, la trobareu al nostre llibre La cuina de la memòria, aliments i receptes per cuidar el teu cervell.
Estigueu atents a les properes setmanes al canal de youtube de l’Institut Guttmann!