Skip to content

Anna Paré Vidal

Anna Paré és graduada en Nutrició Humana i Dietètica, màster en Nutrició i Alimentació i llicenciada en Farmàcia. Actualment treballa com a dietista-nutricionista passant consulta a Nutresalut, és professora a la UOC i al Culinary Institute of Barcelona, i col·labora amb el Col·legi de Farmacèutics de Barcelona i amb laboratoris de complements alimentosos.

4 Comments

  1. Isabel
    3 octubre, 2019 @ 10:01 am

    Hola, on puc trobar les llenties caviar , en gra a Sabadell ?. .Gràcies

    Reply

    • Anna Paré
      4 octubre, 2019 @ 6:42 am

      Hola Isabel,

      la pots trobar fàcilment a qualsevol botiga de dietètica.

      Salutacions,

      Anna

      Reply

  2. Montserrat
    6 juliol, 2021 @ 10:48 am

    Hola,

    Tinc llenties beluga per coure, no les coneixia. Les vaig veure fa pocs dies i em van fer molt goig.
    Si les poso a macerar amb aigua unes 5 hores, com altra grana seca de mida petita de recollida de l’any, disminuirà el temps de cocció?

    Moltes gràcies de la informació inclosa a la web. Molt interessant, just el que cercava.

    Montserrat

    Reply

    • Anna Paré
      15 octubre, 2021 @ 8:21 am

      Hola Montserrat,

      el remull sempre redueix el temps de cocció dels llegums. Gràcies per llegir-me!

      Salut,

      Anna

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.