Pa de castanya i fajol amb llavors de xia
- 400 g d’aigua
- 180 g farina de castanya
- 170 g farina de fajol
- 2 ous
- 5 cullerades soperes d’oli d’oliva
- 1/2 cullerada de postres de sal
- 8-10 g llevat per fer pa en pols
- 2 cullerades soperes llavors xia
T’has subscrit al newsletter. Gràcies!
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.
Privacidad y cookies: este sitio utiliza cookies. Al continuar utilizándo este sitio web, acepta super uso.Per obtener más información, incluida la forma de controlar las cookies, consulte aquí: