Farta de cel·lulitis rebel?

Aconsegueix una figura ben modelada i ferma

 

La dieta i l’exercici no sempre permeten assolir una silueta ferma. La cel·lulitis ressistent es converteix en un problema difícil de solucionar, però ara existeixen eines que sí permeten guanyar la guerra contra els greixos ressistents, reduïr el greix corporal i modelar la figura.
La lluita contra l’excés de pes i la cel·lulitis no entén de miracles. Aquell que vulgui perdre pes haurà d’iniciar una dieta equilibrada i practicar exercici físic. Però què passa quan aquestes dues opcions no són suficients? Ara tenim eines que fan més efectiva aquesta combinació: els complements nutricionals que combinen àcid linoleic conjugat (CLA), extracte de te verd –un potent i conegut “cremagreixos”-, i la L-Carnitina.

Els estudis realitzats per experts de tot el món confirmen que aquesta combinació aconsegueix una reducció d’entre el 8 i el 9% del greix corporal, confirmant-se a més que part d’aquesta pèrdua es converteix en un augment de teixit muscular.

Els “cremagreixos”

La capacitat de cremar grasses li correspon al te verd. Gràcies a un compost actiu anomenat EGCG (galat de epigalocatequina), el te verd aconsegueix ser una de les principals substàncies “cremagreixos”. Aquest EGCG té moltes propietats beneficioses per a la salut, sent la fonamental cremar greix, fins un 17% més que sense EGCG.

El te verd troba un aliat perfecte en la L-Carnitina, una substànica que funciona transportant els àcids grassos de cadena llarga des de la sang fins a les cèl·lules, en posar al seu abast aquest excés de greix per actuar sobre ell i cremar-lo.