Cuina fàcil al microones amb Tupperware

Amb la línia Microplús de Tupperware pots cuinar al microones de forma ràpida i segura, estalviant temps i energia.

Els aliments es couen tapats, aprofitant tot el seu propi suc i conservant les sals minerals. Això fa que es puguin coure les verdures sense afegir sal i no quedin insípides. Proveu de coure uns espàrrecs verds amb sis o vuit minuts i afegiu un raig d’oli d’oliva just abans de servir. Es poden fer receptes tan variades com flam de turró, albergínies amb pernil i formatge, cuixes de pollastre a la taronja, orada a la sal, pastís de formatge, fins i tot és possible torrar ametlles i fer ous durs.

La línia Microplús de Tupperware està fabricada amb materials ultraressistents que poden suportar temperatures de congelador, nevera i microones, també es poden posar al rentavaixelles. Són transparents, no es deformen i són ressistents a les taques i a les olors que poden quedar a vegades després d’haver guardat determinats aliments.