Dietoteràpia

L’alimentació com a tractament

Ja sigui com a tractament únic o combinat amb altres mesures terapèutiques, davant de qualsevol malaltia relacionada amb l’alimentació és necessari canviar els hàbits alimentaris.

La hipertensió, el colesterol elevat o els triglicèrids, la diabetes, l’obesitat, la gota, el restrenyiment, l’intestí irritable, l’anèmia, les al.lèrgies i intoleràncies i un llarg etcètera de trastorns i malalties milloren amb una dieta adequada.

Truca’m al 629 363 674 o escriu un correu a info@nutresalut.cat si necessites un tractament dietètic per curar o contribuïr a l’evolució de la teva malaltia.

Dietoterapia

Anna Paré

Anna Paré és dietista nutricionista, màster en nutrició i alimentació i farmacèutica. Combina la seva feina en la consulta privada amb la formació que realitza per a empreses, ajuntaments i diferents associacions.

Contactar

Contactar

* D'acord amb l'article 5 de la LOPD, l'informem que les seves dades quedaran incorporades en un fitxer responsabilitat de NUTRESALUT (Anna Paré Vidal) amb a finalitat de facilitar-li informació dels nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, incloent els electrònics, i agilitzar els serveis i compromisos entre ambdues parts. No està prevista la seva cessió a tercers sense el seu consentiment explícit. L’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades, mitjançant escrit a NUTRESALUT c/ Agricultura 53 1r 3ª, 08208 Sabadell.