Control de pes

Sabies que una de cada dues persones a Espanya té excés de pes?

Parlem de sobrepes i obesitat quan hi ha un excés de greix al cos i com a conseqüència un augment de pes.

Tenir sobrepes o obesitat no només és un problema estètic, sinó que és un factor de risc per tenir males digestions, reflux, hipertensió, diabetes, colesterol alt, que et facin mal els genolls, que ronquis a la nit…

Per això quan perds pes, a expenses de perdre greix, guanyes salut!

A partir del IMC (Índex de Massa Corporal) pots saber si estàs en un pes correcte per la teva alçada o necessites perdre alguns quilos.

Calcula tu IMC

Tens excés de pes? Truca’m al 629 363 674 o escriu un correu a info@nutresalut.cat i t’ajudaré a millorar els teus hàbits alimentaris per guanyar salut!

6Q7A0110_001

Anna Paré

Anna Paré és dietista nutricionista, màster en nutrició i alimentació i farmacèutica. Combina la seva feina en la consulta privada amb la formació que realitza per a empreses, ajuntaments i diferents associacions.

Contactar

Contactar

* D'acord amb l'article 5 de la LOPD, l'informem que les seves dades quedaran incorporades en un fitxer responsabilitat de NUTRESALUT (Anna Paré Vidal) amb a finalitat de facilitar-li informació dels nostres productes i serveis per qualsevol mitjà, incloent els electrònics, i agilitzar els serveis i compromisos entre ambdues parts. No està prevista la seva cessió a tercers sense el seu consentiment explícit. L’informem de la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades, mitjançant escrit a NUTRESALUT c/ Agricultura 53 1r 3ª, 08208 Sabadell.