Perfil professional

Anna Paré Vidal
Grau en Nutrició Humana i Dietètica, col·legiada CoDiNuCat nº 1079
Llicenciada en Farmàcia, col·legiada COFB nº 9240.

Missió

Treballo com a dietista nutricionista en consulta privada i com a formadora impartint des de xerrades sobre hàbits alimentaris saludables fins a conferencies per a empreses i laboratoris farmacèutics sobre complements alimentosos i productes dietètics.

Crec en la promoció de la salut a través de l’educació alimentària i en fomentar hàbits de vida saludables no només per a prevenir o tractar malalties sinó també per a tenir un pes adequat, tenir un bon nivell d’activitat, augmentar el rendiment i sentir-se millor física i anímicament.

Visió

L’alimentació que portem és clau en la prevenció de moltes malalties. De manera que una dieta adequada ha de ser un punt bàsic en el tractament de les mateixes. Dieta terapèutica per sí sola en alguns casos o suport dietètic que juntament amb una medicació contribueix a la curació del pacient en altres.

Em preocupa que cada vegada hi hagi més persones amb problemes de sobrepes i obesitat, inclús nens i nenes. Es requereix un enfoc integral per a tractar l’excés de pes amb reeducació alimentària i activitat física. Per aconseguir i mantenir bons resultats en un programa de pèrdua de pes és necessari canviar l’estil de vida, tenint en compte el que un menja al llarg del dia, com ho menja i quant es mou.

Publicacions

  • Alimentación funcional y uso en las etapas fértiles de la mujer. Libro Blanco de la Nutrición Infantil en España. Disponible online: http://fen.org.es/qs_publicaciones_ficha.asp?COD=146
  • Plantes amb cafeïna: un valor afegit per a l’esportista? Circular Farmacèutica 2015; vol.73 núm.1.
  • Repercussió de la protecció solar en la síntesi de vitamina D i en el seu estatus nutricional. Circular Farmacèutica 2012; vol.70 núm.1.

Alguns clients

Laboratoris Pharma Nord, laboratoris Ordesa, Verofit, Ajuntament de Barcelona, Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran, Ajuntament de Matadepera, Prénatal, Genové, Bio-Ener.

 
 
Anna Paré