Diactual entrevista a Anna Paré

Sorpresa! Un dia qualsevol, quan menys t’ho esperes, reps un missatge per whats app on et pregunten si vols partipicar a la secció d’entrevistes pel blog de Diactual, una plataforma de formació online dirigida a professionals sanitaris.

És clar que sí! Encantada de compartir la meva experiència, aquesta va ser la meva reposta.

Així que si voleu coneixe’m una mica millor, com he arribat fins aquí, amb moltes hores de formació i dedicació perquè m’agrada el què faig, la meva experiència com a farmacèutica i dietista-nutricionista, aquí us deixo l’enllaç a l’entrevista sencera (dura 5 minuts): Diactual.

Els anys dedicats a la farmàcia m’han donat l’oportunitat de conèixer a molts pacients, de totes les edats, desde nens a persones grans, i una visió sobre les conseqüències de la malaltia sobre la qualitat de vida de les persones que et fa reflexionar. En moltes ocasions m’he preguntat com s’arriba a prendre més de 10 medicaments al dia i quina és la fórmula per a un envelliment saludable.

I tinc molt i molt clar que l’alimentació i l’estil de vida que porta cadascú és el més important. D’aquí el interès en aprofundir els meus estudis en el camp de l’alimentació i la nutrició, perquè m’encanta aprendre i en les professions sanitàries t’adones que quan més saps, més et queda per aprendre.

I a això és el què em dedico, a divulgar, a ensenyar, a explicar, a acompanyar, com a dietista-nutricionista a la meva consulta de Sabadell, com a ponent per a laboratoris farmacèutics i empreses de complements alimentosos i suplements, i com a professora col·laboradora en instituts i universitats. Agraïda a les persones que m’envolten i a l’equip humà que m’acompanya en aquest camí personal i professional.

Gràcies Diactual per l’entrevista, ha estat una nova experiència la de parlar davant d’una càmara, sempre aprenent!