Nous serveis de formació, legislació alimentària i comunicació científica

A Nutresalut ampliem serveis!

Comencem l’any 2018 amb nous serveis. Ademés d’oferir ja algunes formacions i la consulta en dietètica i nutrició a càrrec de la nostra dietista-nutricionista i farmacèutica Anna Paré, incorporem noves formacions i els serveis de legislació alimentària i comunicació científica.

Formació

Fruit de l’èxit aconseguit a les jornades d’Alimentació, Nutrició, Gastronomia i Salut Mental celebrades a la UB, seguim treballant en aquesta línia preparant nous formats de formació.

Les nostres farmacèutiques Mar Blanco i Anna Paré segueixen treballant amb diferents laboratoris farmacèutics impartint xerrades i conferències sobre alimentació, nutrició, complements alimentosos i productes dietètics.

Comencem amb noves formacions en empreses sobre la salut de la dona, promoció de la salut en l’àmbit laboral, assessorament nutricional esportiu i hàbits saludables per a la millora del rendiment cognitiu. Consulta la nostra proposta i si no trobes el que busques, posa’t en contacte amb nosaltres.

Legislació alimentària

Gràcies a la col·laboració de Mar Blanco, farmacèutica i tecnòloga alimentària experta en legislació alimentària, estrenem servei d’assessorament normatiu tècnic i legal en matèria d’aliments, complements alimentosos i productes dietètics.

Comunicació científica

Ens agrada compartir els nostres coneixements!

Des de 2009 treballem per a diferents empreses en la redacció de material científic i mèdic. Gràcies a la col·laboració d’Esther Barnés, farmacèutica i experta en comunicació mèdica, ampliem la nostra oferta de serveis en redacció de textos mèdics.