Promoció Línia Activa Verofit 3×2

Promoció de la Línea Activa Verofit per treure el màxim profit de les teves sessions d’entrenament.

VEROFIT SPORT DRINK

Beguda refrescant isotònica que hidrata, aporta els minerals perduts durant l’esforç i l’energia necessària pel treball muscular. Treu la set, retarda la fatiga, evita rampes i lesions, ajuda a una millor concentració i millora el rendiment. Sabor a llima-llimona, taronja i síndria.

VEROFIT REGENERATION

Per una recuperació òptima després de la teva cursa o sessió d’entrenament. Amb proteïnes làctees i carbohidrats per ajudar a reomplir els dipòsits de glucògen i facilitar la reconstrucció muscular. Enriquit amb 12 vitamines i 14 minerals. Sabor a xocolata, vainilla o maduixa.

Promoció vàlida del 15 d’octubre al 30 de novembre de 2014.