Després d’entrenar, una bona recuperació

Després d’entrenar, de jugar un partit o fer una cursa, el més important és la recuperació.

I per afavorir el procés de recuperació és aconsellable prendre quelcom que aporti hidrats de carboni, proteïna i sals minerals. Sense oblidar-nos de la hidratació! Precisament per que vé més de gust beure que menjar alguna cosa sòlida, són genials els productes en forma de batut tipus Regeneration de Verofit.

Regeneration conté hidrats de carboni de moderat i alt índex glucèmic per a completar el glucògen muscular i hepàtic, i proteïnes d’elevat valor biològic per a la regeneració muscular, amb una proporció de 3:1, la relació òptima per tenir una bon recuperació. A més a més està enriquit amb sals minerals i vitamines que t’ajudaran a mantenir el balanç hídric i frenar l’estrés oxidatiu provocat per l’exercici.

Bé, no cal que us digui que aquest és un dels meus productes preferits de la Línia Activa Verofit.

I recorda, que si entrenes o jugues dos dies seguits, rendiràs tan bé el segon dia com t’hagis recuperat del primer.

Aprofita ara la promoció 3 x 2 i prova Verofit Regeneration!!!

Promoció vàlida del 1 al 28 de febrer. Per la compra de dos Regenerations, te’n emportes un altre gratis de diferent sabor.