Quina és la millor beguda per fer esport?

La quantitat d’aigua total del nostre organisme es manté dins d’uns marges molt estrets degut a l’equilibri entre el volum de líquid que prenem i el que eliminem.

Amb la pràctica d’exercici físic es produeix un augment de la temperatura corporal que es regula a través de la suor, que al mateix temps que “refreda” el cos provoca una pèrdua important de líquid.

Però amb la suor no només es perd aigua sinó que també s’eliminen electrolits com el sodi, potassi, magnesi, clor… que accentuen la sensació de fatiga.

Beure aigua sola significa diluir encara més les sals minerals del cos (amb risc de hiponatremia), fet que pot provocar desorientació, confusió o inclús conseqüències més greus per la salut. Cal doncs que l’esportista cuidi bé la seva hidratació abans, durant i després de la pràctica esportiva.

La fatiga també apareix quan baixen els nivells de hidrats de carboni (combustible) emmagatzemats en forma de glucògen muscular i hepàtic.

Per aquest motiu la beguda ideal per l’esportista serà aquella que permeti:

  • aportar aigua per evitar la deshidratació
  • restablir electrolits (principalment sodi i potassi) per optimitzar la retenció d’aigua i ajudar a recuperar el balanç hídric
  • aportar hidrats de carboni de ràpida absorció que mantiguin la concentració de glucosa en sang i energia per al múscul

Verofit Sport Drink té la fórmula complerta: una beguda isotònica amb hidrats de carboni de ràpida assimilació enriquida amb 6 minerals i 10 vitamines, taurina i glutamina. Reemplaça ràpidament els fluids i electrolits perduts durant l’esforç i aporta l’energia necessària pel treball muscular.

Verofit Energy Gold 2en1 a més conté cafeïna, per millorar el rendiment en l’exercici intens i prolongat.

Si vols provar els productes de la Línia Activa Verofit, Verofit Sport Drink, Verofit Energy Gold 2en1 o t’agradaria millorar el teu rendiment esportiu posa’t en contacte amb mi trucant al 629 363 674.

Més informació sobre aquests i altres productes de la Línia Activa de Verofit a: www.verofit.es