Sant Jordi 2013

Aquest any us recomano un llibre del meu tema preferit: Receptes antiaging, gastronomia i ciència.

 

Carme Ruscalleda, la reconeguda xef amb 5 estrelles Michelin (3 a Sant Pol i 2 a Tokio), acaba d’escriure un llibre amb receptes antiaging juntament amb Raül Balam del restaurant Moments a l’Hotel Mandarin i el Dr. Manuel Sanchez de la Clínica Planas de Barcelona.

 

En el llibre hi trobareu 72 receptes dividides en els 12 mesos de l’any, i cada mes consta d’un aperitiu, un primer plat, un segon plat, un postre i dos divertiments. Receptes riques en nutrients que ajuden a enlentir el procés d’envelliment i millorar la qualitat de vida, amb tot el sabor i la creativitat d’aquests dos grans cuiners.

 

El llibre inclou també un calendari amb aliments de temporada i consells bàsics sobre l’Antiaging.

 

Feliç Sant Jordi!