Slow Food Cataluña

Diumenge passat dia 6 de novembre es va celebrar al Priorat la festa de Slow Food Catalunya, on centenars de persones entre socis i simpatitzants van poder intercanviar idees i coneixements tot parlant de gastronomia, sostenibilitat, cultura i tradició.

Slow Food és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 1989 a Itàlia, que vol impedir la desaparició de les tradicions gastronòmiques locals i combatre el desinterès general per la nutrició, els origens, els sabors i les conseqüències de les nostres eleccions alimentàries.

Per evitar el fast food a casa nostra, ara tenim una eina molt útil: s’acaba de publicar la Guia de restaurants Km0 Slow Food de Catalunya. Un llibre escrit per Rosa Solà Maset que inclou anècdotes dels propis cuiners, receptes de cuina i itineraris turístics al voltant dels restaurants. Ferran Adrià i Carlo Petrini en signen el proleg i la introducció.

Aquesta guia la podeu trobar ja a les llibreries o comprar-la per internet a Pol.len edicions: www.pol-len.cat

Que en disfruteu molt!