Nutrició esportiva Línia Activa Verofit

Després d’haver introduit els productes de la Línia Activa VEROFIT en el meu pla d’entrenament i haver comprovat les seves propietats, us els puc recomanar amb tota confiança.

Són productes pensats per a esportistes i persones actives: Beguda isotònica, Regeneration, Energy gel 2+1, Whey i barretes Verofit.

VEROFIT SPORT DRINK, beguda refrescant isotònica

Aporta els fluids i electrolits perduts durant l’esforç i l’energia necessaria per el treball muscular. Està enriquida amb 6 minerals, 10 vitamines, hidrats de carboni de ràpida assimilació, taurina i glutamina.

Per beure durant i després de fer esport, evita la deshidratació deguda a la suor, retarda la fatiga, evita lesions i rampes, ajuda a una millor concentració i millora el rendiment.

Sabors: Llima-llimona, Taronja, Síndria.

VEROFIT REGENERATION, per quan hi ha desgast muscular

Producte alimentici adaptat al desgast muscular que ajuda a una recuperació més ràpida completant els dipòsits de glucògen i aportant proteïnes per la reconstrucció de noves fibres musculars.

Conté hidrats de carboni de moderat i elevat índex glucèmic, 12 vitamines, 14 minerals i oligoelements. Té textura de batut i és ideal per beure just després de l’exercici.

Sabors: Xocolata, maduixa i vainilla.

ENERGY GEL 2+1, més i millor energia!

Dissenyat específicament per a esportistes o persones que facin una activitat física intensa i prolongada. Conté maltodextrina i fructosa en la proporció adequada de carbohidrats que els músculs poden utilitzar en una hora i sense crear problemes gastrointestinals. També porta cafeïna i sodi que el converteixen en la font d’energia ideal i el millor complement per rendir durant més temps.

100% WHEY PROTEIN, per cuidar la massa muscular

Proteïnes de sèrum de llet 100% d’elevat valor biològic. Conté una alta proporció dels 3 aminàcids ramificats (leucina, isoleucina i valina) necessaris per a la correcta recuperació de les fibres musculars després de l’exercici físic.

BARRETES VEROFIT, un complement saludable per a qui tingui una vida activa i disposi de poc temps per a menjar.

Proteines d’alt valor biològic, carbohidrats, grasses essencials, fibra, 10 minerals, 12 vitamines i oligoelements.

Delicioses, baixes en greixos i calories per controlar millor el pes.

Amb sabor a muesli-iogurt o xocolata cruixent.

 

Si vols provar els productes Verofit truca’m al 629 363 674 per fer la teva comanda o posa’t en contacte amb mi per correu electrònic:  anna.pare@nutresalut.cat