Posa exercici al teu plat, DNN 2011

Posa exercici al teu plat, lema del Dia Nacional de la Nutrició 2011.

L’activitat física és imprescindible per la salut, per aquest motiu la Federació de Societats de Nutrició, Alimentació i Dietètica (FESNAD) l’ha escollit per celebrar el dia nacional de la nutrició d’aquest any.

Amb la pràctica regular d’exercici físic millora la circulació sanguínia i la capacitat cardiopulmonar, millora el perfil lipídic, augmenta la despesa energètica i la pèrdua de pes és més efectiva, disminueix el greix abdominal i millora la funció intestinal. L’activitat física ajuda a controlar les xifres de glucosa i de pressió arterial, de manera que redueix el risc de mortalitat per malalties cardiovasculars i cròniques.

Si en voleu saber més llegiu l’arxiu adjunt sobre hàbits de hidratació, alimentació i activitat física.

Tríptic Dia Nacional de la Nutrició 2011