A tot vapor!

La cuina al vapor és una cocció molt sana que manté al màxim les propietats nutricionals dels aliments sense afegir calories.

El fet de no summergir les verdures que volem coure en aigua fa que no perdin les sals minerals i conserven tot el seu sabor i color. Hi podem coure fruita, verdures i hortalises, peix i marisc, aus i carns vermelles.

És una cocció molt recomanada per les persones que segueixen dietes per perdre pes, doncs no s’hi afegeix gens de greix. També és ideal pel que pateixen de hipertensió arterial perquè no cal afegir sal als aliments. Es pot potenciar més el gust amb una mica de pebre, espècies o herbes aromàtiques.

Sana, ràpida i neta, així de fàcil ens ho posa Tupperware amb Microvapor 101º, un nou recipient exclusiu per cuinar al vapor en el forn microones. Un disseny únic i innovador que protegeix els aliments de les ones microones acompanyat d’un fantàstic llibre de receptes. Tomàquets farcits, compota de poma amb canyella, llom de bacallà a la mostassa, pit de pollastre amb bròcoli, fins i tot mandonguilles!

I pels amants de les postres dolces crema de vainilla o coulant de xocolata cuit al vapor en flameres individuals. Irresistible!

Més sabor, més minerals i menys greixos.