5 fruites i verdures al dia

Per seguir una alimentació equilibrada i saludable s’aconsella menjar un mínim de 5 racions de fruita i verdura al dia, però…com ho fem?

Tupperware en dóna la solució en el seu llibre “5 verduras y frutas diarias, modo de hacerlo”. Un llibre amb moltes idees sobre la manera de cuinar i menjar 3 racions de fruita i 2 racions de verdura cada dia de forma variada, fàcil, divertida i per a tota la família.

Les fruites i verdures són indispensables en la nostra alimentació. Són una bona font de vitamines, minerals, aigua i fibra, i qüasi bé no aporten energia. Es recomana menjar cada dia 3 racions de fruita fresca, de la quals 1 ha de ser rica en vitamina C per les seves qualitats antioxidants, molt importants en la prevenció de malalties i de l’envelliment prematur. La vitamina C es troba en les taronges, mandarines i llimones, maduixots, kiwi, pinya, mango, meló.

I cada dia hem de menjar també 2 racions de verdura i hortalisses, de les quals 1 ha de ser en forma crua per aprofitar millor les vitamines i minerals.

En el llibre hi trobareu el concepte de ració i les equivalencies, consells de salut cardiovascular i més de 50 receptes dividides en esmorzar, dinar i sopar.

Ja ningú es resistirà, receptes per a tota la família des del més petits als més grans.

Una genial idea per regalar el dia de Sant Jordi!

El llibre està disponible a totes les delegacions Tupperware. Consulta els altres llibres de receptes a la web www.tupperware.es o bé trucant al telèfon 937 273 255 per Sabadell i rodalies o al telèfon d’atenció al client 920 901 100.