Pastís de coco i pera sense ou i sense llet

Un pastís de coco i pera sense sucre pensat per a persones amb al·lèrgia alimentaria a l’ou i a la llet de vaca, o bé amb intolerància a aquests aliments.

Fàcil de preparar i amb pocs ingredients, podeu substituir la pera per a alguna altra fruita de temporada procurant que estigui ben madura.

Ingredients:

  • 120g de coco ratllat
  • 1 pera bullida
  • 200ml de suc de pera
  • 2 cullerades soperes de melassa d’arròs
  • 220g de farina d’espelta integral
  • 1 cullerada sopera de llevat en pols
  • 1 cullerada sopera d’oli d’oliva

Preparació:

Barrejar en un bol la farina tamisada amb el llevat i el coco ratllat. A continuació afegir la pera bullida, el suc (en cas de no tenir-ne aprofiteu l’aigua de la cocció),  la melassa i l’oli d’oliva. Omplir un motlle i coure al forn 40 minuts a 180º.

Un cop fred i desemotllat es pot obrir pel mig i farcir amb compota de pera.

Bon profit!