Pastís de coco i pera sense ou i sense llet
Un pastís de coco i pera sense sucre pensat per a persones amb al·lèrgia alimentaria a l’ou i a la llet de vaca, o bé amb intolerància a aquests aliments.
Fàcil de preparar i amb pocs ingredients, podeu substituir la pera per a alguna altra fruita de temporada procurant que estigui ben madura.
Ingredients:
- 120g de coco ratllat
- 1 pera bullida
- 200ml de suc de pera
- 2 cullerades soperes de melassa d’arròs
- 220g de farina d’espelta integral
- 1 cullerada sopera de llevat en pols
- 1 cullerada sopera d’oli d’oliva
Preparació:
Barrejar en un bol la farina tamisada amb el llevat i el coco ratllat. A continuació afegir la pera bullida, el suc (en cas de no tenir-ne aprofiteu l’aigua de la cocció), la melassa i l’oli d’oliva. Omplir un motlle i coure al forn 40 minuts a 180º.
Un cop fred i desemotllat es pot obrir pel mig i farcir amb compota de pera.
Bon profit!