Aprèn a menjar bé i viuràs millor

CONFERÈNCIA: Aprèn a menjar bé i viuràs millor

L’alimentació d’una persona al llarg de la seva vida interactúa amb el procés d’envelliment i condiciona el seu estat de salut. Una alimentació inadequada suposa un factor de risc d’estrès oxidatiu i de malalties cròniques i degeneratives, mentre que una alimentació adequada actúa com a factor de protecció davant del sobrepes, l’obesitat i aquestes malalties, augmentant la nostra qualitat de vida.

Divendres 25 de març, a les 20.00h., a l’Espai Obert de Sabadell

TALLERS DE DIETOTERÀPIA: Aprenem què i com hem de menjar per millorar els nostres hàbits alimentaris i gaudir d’un estat de salut òptim.

TALLER 1: 31 de març
El sobrepes i l’obesitat
Un excés de calories es transforma en un augment de greix corporal i uns quilos de més. Amb una dieta equilibrada i adequada a les nostres necessitats aconseguim el pes ideal sense mancances de vitamines ni minerals.

TALLER 2: 14 d’abril
La salut dels nostres òssos i articulacions
Quan ens fem grans els nostres òssos perden força i apareix dolor a les articulacions, comencen els problemes d’osteoporosis i artrosis.
Amb els nutrients adequats podem reforçar el teixit connectiu i millorar la salut dels tendons i dels òssos, frenar l’osteoporosis i mantenir sanes les articulacions.

TALLER 3: 28 d’abril
Prevenció cardiovascular, colesterol i hipertensió
Hi ha colesterol bo i colesterol dolent? Per a què serveix el colesterol? Puc menjar ous? Que passa si tinc hipertensió?
Cuida el teu cor amb l’alimentació controlant les xifres de colesterol sanguini i de hipertensió arterial.

TALLER 4: 12 de maig
Protocol antiaging
L’estrès, el sol, el tabac, les malalties inflamatòries, són fonts de substàncies oxidants que fan envellir les nostres cèl.lules. L’organisme fabrica antioxidants amb els nutrients de la dieta per això l’alimentació és un factor clau per prevenir i frenar l’envelliment prematur.

Els tallers duren 90 minuts i es duran a terme en dijous de 19:00h a 20:30h.

A càrrec de la farmacèutica i nutricionista Anna Paré