Perdre greix de forma saludable

 

Desitges evitar l’efecte “Yo-Yo” de les dietes?

Perd greix de forma saludable.

L’organisme necessita greixos per funcionar be, però quan se superen els nivells acceptables apareixen problemes de salut. Si això succeeix optem per les dietes, que no sempre estan lliures d’efectes secundaris. Ara existeixen eines per aprimar de forma segura.

Èpoques com les festes nadalenques o les vacances són terreny abonat per guanyar uns quilos que poden ser perjudicials per a la figura i per a la salut, optant per l’inici d’una dieta hipocalórica que no sempre es efectiva. Aquestes dietes han de ser equilibrades i controlades per un especialista, i en moltes ocasions han d’anar acompanyades d’un complement nutricional, com l’àcid linoleic conjugat (CLA) que, amb el te verd i la L-Carnitina, aconseguiran reduir el pes de forma efectiva i segura.

El CLA és capaç de reactivar les rutes metabòliques que gestionen la despesa energètica, i el tè verd i la L-Carnitina són reconeguts “cremagreixos” que faciliten la metabolització de l’excés de greix. Aquestes substàncies ofereixen a l’organisme poder antioxidant, per la qual cosa s’aconsegueix una major reducció del teixit adipós sense modificar la ingesta alimentària.

Per perdre pes de forma saludable es precís saber quin percentatge d’excés de greix cal reduïr i quanta massa muscular hem d’augmentar. Així aconseguim combatre l’anomenat efecte rebot o “Yo-Yo”, que no és més que el mecanisme pel qual els quilos perduts ràpidament tornen multiplicats en molt poc temps per la pèrdua de massa magra i muscular. El CLA facilita el manteniment de la massa muscular, estabilitza el pes i evita l’aparició de l’efecte rebot o “Yo-Yo”.