Menú de festes

Per Nadal, Sant Esteve, cap d’any, pel dia de Reis o qualsevol dia de festes…

Amb la família, amb els amics, amb els companys de feina, sempre que vulgueu compartir un àpat, aquí teniu un menú saludable i fàcil de cuinar.

Ah! No us oblideu del principal ingredient i feu-lo amb molt de carinyo!

De primer una crema de carxofes, ben lleugera i fàcil de digerir.

La carxofa és una verdura que tonifica el fetge i ajuda a depurar les grasses de l’organisme. També és rica en fibra, igual que el porro, és bona per la nostra flora intestinal i ajuda a prevenir l’estrenyiment.

De segon un pastís de rap i gambes, molt fàcil de cuinar, que podeu fer amb antelació i congelar.

I de postres, unes broquetes de pinya, raïm negre, kiwi i maduixots, quatre fruites plenes de vitamines antioxidants.

Que en gaudiu i bon profit!

receptes per imprimir