El Q10 ofereix energia natural

EL Q10 OFEREIX ENERGIA NATURAL

Els científics confirmen que problemes com la fatiga crònica, la periodontitis o el propi envelliment cutani responen a un procés acumulatiu i crònic de falta d’energia, en resposta a un mal funcionament cel·lular, i assenyalen que aquests problemes podrien solucionar-se amb complements alimentosos de coenzim Q10 .

Aquests problemes s’originen en les anomenades “fàbriques” d’energia de les cèl·lules, les mitocondries, on els nutrients es transformen en energia. En aquestes mitocondries el Q10 fa el paper de bugia, permetent que aquests nutrients es converteixin en adenosin trifosfat (ATP), que no és altra cosa que energia en la seva forma potencial.

Una llarga llista de beneficis

El fet d’aportar energia extra a l’organisme suposa beneficis importants per a l’organisme. El coenzim Q10 és especialment efectiu en la regeneració de la pell, en la cura de les genives i com coadjuvant en el tractament del colesterol. Els fàrmacs d’elecció per reduir l’excés d’aquest greix que circula per les artèries del nostre organisme, les estatines, provoquen efectes secundaris que només poden solucionar-se quan l’organisme compta amb suficient quantitat de Q10. Les estatines que s’administren al pacient amb colesterol ataquen directament les fonts productores de coenzim Q10, provocant un dèficit nutricional que pot derivar en una baixada de l’energia i l’aparició de cansament i dolors musculars.

Per tot això, la complementació amb un producte com ActiveComplex Q10 gold, de laboratoris Pharma Nord, suposa una llarga llista de beneficis.