Per Sant Jordi us recomano un parell de llibres de cuina i salut.

La cuina antiestrès

Un llibre escrit per Joaquim Agulló, M. del tura Bovet i Carme Pardo, tots ells experts en alimentació, on es parla de què és l’estrès, els aliments inductors d’estrès i els aliments que poden reduïr-lo, i també de les plantes medicinals amb propietats beneficioses per ajudar-nos a afrontar les situacions d’estrès. Conté unes 60 receptes de plats tradicionals, molt fàcils de preparar, amb el contingut nutricional de cada una. I sobretot ensenya a cuinar sense estressar-nos!

No te comas el coco, consejos cerebrosaludables

El neuròleg Gurutz Linazasoro explica com envellir amb salut. Parla de la relació entre l’alimentació i les malaties cerebrals com la malatia d’Alzheimer, la malaltia de Parkinson i l’ictus. Seguit de receptes amb ingredients saludables pel cervell escrites per Martín Berasategui. Molt interessant. Us el recomano.